Mijn naam is Annemie Saes en begin 2017 heb ik Ageia opgericht.

Sport heeft altijd een belangrijke plaats in mijn leven ingenomen omdat ik bewegen niet alleen leuk maar ook belangrijk vind. Het geeft een mens energie en is gezond.

Ageia heeft trainingen op wandelsport gebied zoals Nordic walking, sportief wandelen, Powerwalking  en recent is daar Walking Bootcamp bijgekomen.

Ik ben een gediplomeerd Allround Wandelsport trainer AWI-3. Daarnaast ben ik in het bezit van het certificaat Assistent Baanatletiek Trainer 2 en het Zession certificaat voor Power Walking.  Tevens het certificaat voor reanimeren/AED (Basic Life Support Provider) en EHBO. Begin maart heb ik de Masterclass Powerwalk Trant gevolgd.

November 2017 heb ik het FitStap certificaat behaald van de KWBN. Dit omvat de onderdelen: coaching, cognitieve fitness, gezonde basisvoeding en chronische aandoeningen. Ook ben ik een gecertificeerde Praktijkbegeleider voor de KWBN

Maart 2020 heb ik de Masterclass Powerwalk Trant gevolgd.

Ik ben Nordic Walking trainer bij AV Weert. Tevens trainer Power Walking en Sportief Wandelen bij Atletiek Helden en trainer bij Atletiek Leudal.

Daarnaast geef ik verschillende trainingen via Ageia Beweeg & Wandelsport Trainingen en geef ik  Nordic Walking training aan leden van de KBO Grubbenvorst.

In de regio Weert/Horst starten er regelmatig cursussen/trainingen. Kijk onder het kopje 'home' bij nieuws.  Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier of bel 06-44014836.

Het is ook mogelijk om een persoonlijke les of begeleiding te krijgen bij verschillende wandelvormen. Neem voor meer informatie hierover contact op.

Download hier de flyer

 

Ageia_sfeer01.jpg
Ageia_sfeer02.jpg
Ageia_sfeer03.jpg
Ageia_sfeer04.jpg

Annemie Saes

Telefoonnummer:
06-44014836

KvK-nummer 75305771

Rekening nummer:

NL98 TRIO 037 96894 48 t.n.v. Ageia Beweeg & Wandelsport Trainingen

btw-id NL001801337B38